Örök Ifjak Egyesületének Hivatalos Honlapja

Egyesületünk bemutatkozása után ebben a menüpontban arról fog tudni olvasni, hogy az egyesület milyen jellegű rendezvényeket, programokat szövöget, mit tervez a továbbiakban annak érdekében, hogy a lakosság jól szórakozzon, jól érezze magát rendezvényeinken.

Az első, jól sikerült bábszínházi látogatás után úgy gondoltuk, a színházlátogatásokról nem fogunk lemondani, hiszen a kultúrális élet, kultúrális programok szerves része az életünknek. Októberre szervezni fogjuk az újabb bábszínházi kirándulásunkat.

A színházlátogatásról hamarosan megkérdezzük a résztvevőket is, miként élték meg, hogyan érezték magukat.

Rövidesen erről is olvashatnak. Köszönjük, hogy elolvasta a híreinket, hamarosan további hírekkel jelentkezünk!

Üdvözlöm újra egyesületünk hír blokkjában.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen egyesületünk folyamatosan részt vesz Rákóczifalva rendezvényein. Hol segítjük a rendezvényeket munkánkkal, hol tevékenyen részt is veszünk egy rövid ideig is a rendezvényeken.

Legelső ilyen rendezvény, ahol jártunk a Kengyeli gyereknap volt.

Egyesületünknek fontos a kapcsolattartás és a környező településeken is a rendezvényeken való résztvételünk, ezért úgy döntöttünk, hogy kivonulunk a kengyeli gyereknapra.

Megleptük a gyermekeket az általunk vitt 50 db lufival.

Szóbeli köszönetet kaptunk a kengyeli polgármester úrtól is.

Képeket is láthatnak erről illetve egyesületünk elnöke a törökszentmiklós televiziónak adott interjúját is láthatják a kedves érdeklődők.

A kengyeli gyereknap után igyekeztünk vissza a rákóczifalvai gyereknapra, ahol szintén tevékenyen részt vettünk a falusi gyermeknapon.

Itt a gyermekek szintén lufikat vihettek haza egyesületünk ajándékakét. Sőt, megkostólhatták a háznál készült különböző lekvárokat. A lekvárok mellé természetesen fánkot kináltunk, de nem is akármilyeneket. Mini fánkokat.

Összegezve a két rendezvényen elért sikereket úgy gondoljuk, nem állunk le, törünk előre becsülettel.

Szervezés alatt van egy viszonylag nagy rendezvény, ami november közepén kerül megrendezésre, de többet erről egyenlőre nem szeretnék elárulni.

Hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk.

Ismételten Kengyelre kaptunk meghívást, méghozzá a lovas napok rendezvényére. Kengyel község polgármestere szóbeli meghívását teljesítettük. Igaz, itt csak az egyesületünk elnöke és a csapatunk fotósa vett részt.

Szerencsére az idővel sem áltunk hadilábon, nagyon jó időben és hőségben került megrendezésre a rendezvény kengyelen. Egyesületünk nevében elnök urunk, egy különdíjat ajánlott fel a legifjabb versenyzőnek, egy üveg pezsgőt ajándékozott.

A lovasnapok képeit a képgalériában, az erről készült videót pedig a rendezvények videói között találja meg.

A bemutatkozó rendezvények után továbbá azt is fontosnak tartjuk, tartottuk, hogy a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola felé is megnyissuk a lehetőséget az együttműködésre. A sikeres beszélgetés, bemutatkozás után az iskola igazgatónőjének elmondtuk, az évzárón szeretnénk egy könyvjutalmat felajánlani az általuk megválasztott tanulónak.

Nagyon örültek a segítő szándékunknak és a megköszönték a könyvjutalmat is.

A tanévzáró után viszont az igazgatónővel egyeztetve a évnyitó után is tartunk egy közös megbeszélést a további együttmüködés reményében.

A tanévzárón készült képeket szintén megtekintheti a képgalériában.

Hamarosan sőt már be is köszöntött a nyár, de a rendezvényeken való részvételről nem mondhatunk le. E hétvégén, vagyis 2015. június 27ikén az Arató falatok Ünnepén veszünk részt.

A rendezvényen egyesületünk tagjai beneveznek a főzőversenyre is, így igazán lesz tétje a most szombati rendezvényünknek. Hajrá, finom legyen az ebéd!

A rendezvény képeit szombat este már láthatja a képgalériában!

Egyesületünk részt vett az idén ismét megrendezésre kerülő Európa Étekkertje - Arató Falatok Ünnepén. Csapatunk elindult a főzőversenyen is, babgulyással, rétessütő versenyen - meggyes és csülkös rétessel - és a kenyérsütő versenyen.

A következő eredményeket érte el egyesületünk:

- Főzőversenyen a babgulyással 2. helyezést értünk el

- Kenyérsütő versenyen 3. helyezést értünk el

- Rétessütő versenyen 1. helyen végeztünk.

Gratulálunk a csapatnak, igazi csapatmunka volt. Képeket hamarosan láthatják a képgalériában.